Roeien

Aegon is sinds september 2010 de trotse hoofdsponsor van de KNRB (Koninklijk Nederlandse Roei Bond). Samen met de KNRB proberen we de roeisport in Nederland op de kaart te zetten door fans voor deze mooie sport te werven. Zo hebben we de Aegon Rowing Challenge en het Aegon City Rowing ge├»ntroduceerd. Roeien is een bijzonder gezonde sport waarbij veel spiergroepen tegelijk worden gebruikt (rug, buik, benen en armen). Omdat de roeibeweging gelijkmatig is zijn er ook weinig (kans op) blessures en het is bovendien geschikt voor jong en oud. 

De Aegon Bedrijfs Acht (Mixed Acht) traint 1x per week (meestal op dinsdagavond vanaf 18.00) in Den Haag. We maken gebruik van de faciliteiten van HSRV Pelargos, de loods is op loopafstand van de Haagse Hogeschool / Station HS.
Naast de acht wordt er ook geroeid in een gladde 4. Voor een stuur en een coach is gezorgd door Pelargos. Daarnaast doen we 3-4x per jaar mee aan wedstrijden voor bedrijfsachten.

We zijn op zoek naar roeiers met ervaring die ons team willen versterken en competitief gericht zijn.

Inschrijfgeld voor de wedstrijden en de tenues worden door AEGON bekostigd, maar als tegenprestatie vragen we de deelnemers om hun tijd en toewijding. Heb je vragen over roeien bij Aegon, neem dan contact op met Roeland Wijkel (roeland.wijkel@aegon.nl)