Theatervoorstellingen 2021

De nieuwe theateragenda is weer bekend. Zie onderstaand overzicht voor de voorstellingen.

Je kunt alleen inschrijven via e-mail: jaco.voet@aegonam.com(link stuurt een e-mail),  zorg er wel voor dat je het personeelsnummer en je privé adres vermeldt. Je kunt de gewenste kaarten vermelden of een scan van het inschrijfformulier sturen. Bij inschrijvingen via e-mail word je automatisch geacht akkoord te gaan met de inhouding, de verklaring voor eigen gebruik van de kaarten en een lidmaatschap van minimaal 1 jaar.

Als je via e-mail inschrijft of een e-mail adres op het inschrijfformulier vermeldt, krijg je een ontvangstbevestiging via e-mail.

Indien voor een voorstelling het aantal beschikbare kaarten niet toereikend is, zullen de kaarten verloot worden. Hiervan ontvang je bericht.

De aanmelding sluit woensdag 24 november 2021. Je ontvangt de bestelde kaarten zonder tegenbericht in de loop van december.

Toegangskaarten zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik voor personeelsleden van AEGON en hun familie/vriendenkring en mogen niet doorverkocht worden via bijvoorbeeld veilingsites op internet. Indien geconstateerd wordt dat AEGON toegangskaarten via internet of anderszins te koop worden aangeboden zal dit aan het bestuur van de personeelsvereniging worden gemeld en kan royement van het lidmaatschap volgen. Eenmaal bestelde kaarten kunnen niet geretourneerd worden aan de personeelsvereniging.