Bridgen Paasdrive woensdag 6 april 2022

 

Op deze middag houden wij onze traditionele Paasdrive. We spelen in de recreatieruimte van de Haagse Sportvereniging VUC, gelegen aan Het Kleine Loo 1.  VUC is te bereiken met tramlijn 6 halte Carel Reinierskade. Ook is er voldoende parkeerruimte op het terrein van VUC. Let op! Buiten het terrein langs de openbare weg is het betaald parkeren.

Aan deze drive kunnen zowel clubbridgers als recreatiebridgers deelnemen. Ook uw partner of introducé is van harte welkom.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur: zaal open en inschrijving

13.30 uur: 3 ronden van elk 4 spellen.

15.00 uur: korte pauze

15.15 uur: 3 ronden van elk 4 spellen

17.00 uur: prijsuitreiking en sluiting.

De kosten voor deelname bedraagt € 5,00 per persoon, daarbij is koffie/thee bij binnenkomst inbegrepen. Ook is er een mooie prijzentafel met voor iedereen een prijs.

Uw aanmelding (als paar) kunt u per email sturen naar Jan Veldhuizen (j.w.veldhuizen@hotmail.com). Vanwege de korte voorbereidingstijd verzoeken wij om snel te reageren. Nadere informatie kunt u ook bij hem krijgen (079 34 16 170) of bij Jan Klein (06 44 208 248). Bij uw aanmelding gaarne vermelden: namen deelnemers, personeelsnummer, telefoonnummer en emailadres. Wilt u bij onverhoopte afzegging dit zo snel mogelijk laten weten op één van de bovenstaande telefoonnummers.

Met vriendelijke groet,

Tom de Groot

Jan Klein

Jan Veldhuizen